Digitale begeleiding

In de praktijk zien wij dat bij (sommige) cliënten het reguliere spreekuur niet genoeg teweegbrengt in het behalen van bepaalde doelen. Na het consult bij de diëtist is de motivatie helemaal top en dan na een week of twee zwakt dit weer af. De focus ligt op andere zaken en voeding heeft geen prioriteit meer. Dit terwijl de meeste cliënten het wel heel belangrijk vinden om aan hun doelen te werken, maar dat lukt op een of andere manier dan toch niet. Herken jij jezelf hierin? Wij willen je hier namelijk graag mee helpen!
Door intensieve digitale begeleiding aan te bieden, willen we helpen de motivatie en focus hoog te houden en sneller te kunnen handelen bij bepaalde (negatieve) gedachtes over voeding (die vaak niet juist zijn). Op deze manier is er de gelegenheid om meteen vragen te stellen (naar behoefte) als je op voedingsgebied ergens tegenaan loopt. Ook is het mogelijk om je diëtist om opdrachten te vragen die ondersteunend zijn voor je doelen waar jij op dat moment mee aan het werk bent. Maar denk ook aan het bespreken van moeilijke situaties waar je tegenaan loopt of het inschakelen van hulp bij productkeuzes. Net waar jij op dat moment behoefte aan hebt en wat je hulp biedt om je doelen te behalen!
Je kunt je aanmelden voor de digitale begeleiding als je een actieve cliënt bent bij onze praktijk. Zonder achtergrondinformatie kunnen wij namelijk niet efficiënt genoeg helpen. Er is ook een mogelijk om een intakegesprek te plannen en daarna door te gaan met alleen digitale begeleiding. Het intakegesprek zorgt er dan voor dat wij meer informatie hebben waar we mee aan de slag kunnen. Wanneer jij je aanmeldt verwachten wij dat je zelf actief vragen stelt. Het aanpassen van het eetpatroon laat de beste resultaten zien indien er voor een combinatie gekozen wordt: reguliere consulten met intensieve digitale begeleiding. Hier gaat de voorkeur dan ook altijd naar uit.
Wij bieden de digitale begeleiding aan via WhatsApp of e-mail, je kunt zelf je voorkeur aangeven. Daarnaast is er keuze tussen dagelijks contact of wekelijks contact. Dit houdt in:
Dagelijks: kort dagelijks (maandag t/m vrijdag) contact over bijv. het beantwoorden van vragen, het bespreken van dingen waar je tegen aan loopt, bespreken van moeilijke situaties die gepland staan, vragen over maaltijden, uitvoeren van opdrachten die gegeven worden door je diëtist, vragen over productkeuzes, enz.
Wekelijks: elke vrijdag reactie vanuit ons op vragen die ingestuurd zijn. Vragen moeten uiterlijk vrijdag 12.00u binnen zijn. Bij deze optie is de reactietijd dus wat langer en kunnen er minder vragen gesteld worden en wordt er minder begeleiding geboden.
Kosten:
Dagelijks: €45,- per maand
Wekelijks: €25,- per maand
Betaling gaat via automatische incasso en is maandelijks opzegbaar.
Ben jij enthousiast? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Aanmelden

Op dit formulier is deze privacy verklaring van toepassing.

* geeft verplicht veld aan

© 2018-2023 Diëtistenpraktijk bewust(w)eten - Website: WebStar Venlo